Veel mensen willen tegenwoordig wittere tanden. Toch is het belangrijk om er goed over na te denken waar u dit laat doen, bij wie en met wat. Het moet gebeuren door vakkundige mensen die met veilige producten werken. Dat is echt niet overal zo. Wanneer u bij een X-treme Smile behandelaar komt, dan weet u dat deze vanuit de tandheelkunde ondersteund wordt en opgeleid is. Dat is geweldig natuurlijk, want kennis is belangrijk bij het veilig en vertrouwd werken aan uw gebit.


X-treme Smile bleekgels zijn uitvoerig getest en bevatten geen peroxide. Uw glazuur wordt niet aangetast en u krijgt geen gevoelige tanden of tandvlees. Wat u wél krijgt, is een witter, frisser én stralender gebit binnen slechts 1 uur van uw tijd. U kunt de X-treme Smile bleekgel herkennen aan de roze kleur. Zo weet u zeker dat u wordt behandeld met een 100% veilig en gecertificeerd product.


Indien u een behandeling wilt, dan zal er eerst een intake plaatsvinden. Hierna zal uw behandelaar samen met u de tint bepalen. Met behulp van een professionele bleeklamp wordt de X-treme Smile bleekgel geactiveerd, waardoor uw tanden snel witter zullen worden. Dit proces wordt een aantal keren herhaald. Na de behandeling moet u nog even rekening houden met wat u consumeert. U zult gemiddeld tussen de 3 maanden en 1 jaar plezier hebben van de behandeling. Uiteraard is de houdbaarheid van het resultaat afhankelijk van uw leefstijl en de staat van uw gebit.


Voor meer informatie kunt u ons bellen of via mail bereiken. Prijzen staan vermeld onder de tarieven.